Ποιοί είμαστε

H PREMIUM, αποτελεί Τμήμα της VantagePoint / Δημιουργική-Αναπτυξιακή & Συμμετοχών Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 2008 και έχει αναπτύξει επιτυχώς δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα), όσο και στο Εξωτερικό (Ρουμανία, Αλβανία, Αζερμπαϊτζάν).

Δύο (2) πυλώνες συνθέτουν το Τμήμα της PREMIUM.

Η PREMIUM MEDICAL και η PREMIUM PHARMA’.

Η PREMIUM MEDICAL εστιάζει στις Υπηρεσίες Ιατρικού Marketing (‘direct marketing’), Ιατρικής Ενημέρωσης, Οργάνωσης & Προβολής Ιατρικών Υπηρεσιών καθώς και στην Ανάπτυξη νέων Αγορών εγχώριων και μη. Οι Υπηρεσίες αυτές απευθύνονται σε Ιδιώτες Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και σε κάθε Ιδιωτική Επιχείρηση Υγείας. Με αυτόνομο Δίκτυο επιλεγμένων έμπειρων συνεργατών, υλοποιείται επαγγελματική και ολοκληρωμένη παρουσίαση-προβολή του Ιδιώτη Ιατρού ή της Επιχείρησης Υγείας, με σκοπό την έναρξη νέων συνεργασιών.

Η PREMIUM PHARMA εστιάζει αποκλειστικά στη διακίνηση και προώθηση προϊόντων Φαρμακείου. Είτε εισάγει επιλεγμένα καινοτόμα προϊόντα ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας, τα οποία και διακινεί πανελλαδικά στα Φαρμακεία, είτε αναλαμβάνει την προβολή και πώληση προϊόντων Φαρμακείου, Φαρμακευτικών & Παρα-Φαρμακευτικών Εταιριών, μέσω του δικού της δικτύου επαγγελματιών επισκεπτών (Εμπορικό).

Η υψηλή αποτελεσματικότητα της PREMIUM PHARMA, οφείλεται στην συνδυαστική και ταυτόχρονη λειτουργία του Εμπορικού Δικτύου της, με το Δίκτυο Ενημέρωσης της PREMIUM MEDICAL.